rozailin's FotoPage

By: rozailin rahman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]
Monday, 11-Jul-2011 03:16 Email | Share | | Bookmark
Adam and playgroup

1st trial session
Seems interesting
Taraaaa...works by Adam n Mama
View all 18 photos...
Assalamualaikum,

Dah setahun takde gambar baru di fotopages nih. rasa terpanggil untuk berkongsi gambar-gambar Adam di playgroup. To all mommies, let's join this playgroup. Very interesting, entertaining, full with education and knowledge. Click here to know further : http://alimkidsjohorbahru.blogspot.com/


Wednesday, 9-Jun-2010 05:08 Email | Share | | Bookmark
ADAMAYA in d house!

Mr Adam Iman
Prof Adam Iman
Encik Adam Iman
View all 24 photos...
Salam to all,

Introducing my new baby girl , AYA SOFYA BINTI MUHAMMAD FIRDAUS means "Divine Wisdom" (Hikmah Illahiyyah), born at Hospital Sultanah Aminah Johor Bharu (36 weeks of age), 28th May 2010, 10:04 am, normal delivery+episiotomi (insert pitocin), weighted 2.65kg.

Also ADAM IMAN BIN MUHAMMAD FIRDAUS growing taller and taller and actively participate in contributing towards all messy things around the house. He's the one!

Thank you for all your doa and hoping that ADAMAYA will turn up into soleh and solehah kids in future, aminnnnn....


Tuesday, 23-Mar-2010 11:48 Email | Share | | Bookmark
family photo shoots

Ready to go to work!
Herm, mana driver nih??
OK gals, Adam luv u all!
View all 48 photos...
Salam kpd semua di dalam dan luar negara. Ingin berkongsi perkembangan terbaru kami anak beranak di sini. Adam dah pun masuk setahun 7 bulan , mama hamil sedang hamil 27 minggu tapi hari ini 23 Mac kena warded plak di hospital pontian. mudah mudahan semua selamat. papa Adam mcm biasa sekarang mula projek buat sekolah di batu pahat. hati terdetik untuk bergambar dengan khidmat jurugambar profesional anak beranak.alhamdulillah, 19 Mac lalu dapat bergambar anak beranak. Mendapatkan khidmat dandanan dari ADLI Bridal Collections dan jurugambar Cikgu Hasmi dari SK Seri Semangat.


Friday, 21-Aug-2009 06:17 Email | Share | | Bookmark
One Years Old Adam Iman

1st meniarap 2 Jun 2009
1st naik walker 13 July 2009
Berserah pada ALLAH
View all 30 photos...
Alhamdulillah, dengan berkat dan izin ALLAH, Adam Iman semakin membesar dan telahpun berusia 1 tahun pada 16 Ogos 2009 yang lalu. Terima Kasih pada sahabat , rakan, saudara yang mendoakan kesejahteraan dan kesihatan Adam selama ini... kalau ada kelapangan lalu atau singgah di Pontian, jangan lupa hubungi kami.


Friday, 6-Feb-2009 04:43 Email | Share | | Bookmark
Adam going to 6th Month

Exercise mulut....uwaaaa!!!!
Uweekk..mama tak dpt cubit!!!
Contro hemsem...hemsemmm kononn..
View all 17 photos...
Insya allah, 16 Februari ini genaplah Adam berusia 6 bulan..setiap kali pergi check up, orang semua tak percaya Adam dah nak masuk 6 bulan sebab Adam punyai susuk tubuh yang kecil seolah bayi baru lahir..sekarang Adam dah pun 3kg. Dah pandai senyum sedikit-sedikit, kaki kuat menendang dan tangan tak reti diam...alhamdulillah, doktor sahkan Adam dah lepas dari masalah ROP (retina of premature)


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net